Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa webovej stránky: https://www.komnata.sk.

Prevádzkovateľ

Komnata – Internetový obchod
Filip Šahin – Sahin.Company
IČO: 52844501 
DIČ: 1085019804
Záborského 29, 05201  Spišská Nová Ves
*Neplatca DPH

Spoločnosť je zapísaná v Živnostenskom registri Okresného úradu Spišská Nová Ves, registrácia č. 860-27622

filip.sahin@komnata.sk 

+421 944 559 085

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Pri vypísaní kontaktného formuláru používame osobné údaje ako Meno, Priezvisko, Emailovú adresu, Telefónne číslo na komunikáciu so zákazníkom.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

Na analytiku nezhromaždujeme žiadne osobné údaje. Všetky údaje z analytiky sú všeobecné a nie je možné priradiť k ním akúkoľvek osobu, okrem zákazníka, ktorý nakúpil.

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše údaje ako Meno, Priezvisko, Dodaciu adresu a Telefónne číslo zdieľame len s Odosielateľom Vašej zásielky a Kurierskou službou, ktorá Vám doručuje Vašu objednávku.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie

K Vaším kontaktným iniformáciám máme prístup len po vytvorení objednávky, po Vami vypísanom a odoslanom kontaktnom formulári, alebo ak nás kontaktujete telefonicky, emailom alebo sociálnymi sieťami.

Ako chránime Vaše údaje

Stránka používa Certifkát SSL a všetky údaje, ktoré sa zadáte v objednávke alebo kontaktnom formulári, sa na server odosielajú šifrované. Používame technológiu WordPress, ktorý vyvíjajú skúsený programátori a obrovská celosvetová komunita. Každodenné aktualizujeme náš systém a zabraňujeme tak neželaným napadnutiam.

Spolupracujeme aj s tretími stranami, aby sme zabezpečili čo najrýchlejšie možné dodanie tovaru a zároveň zautomatizovali pravidelné interné procesy. Na všetky tieto úkony používame šifrované API prepojenia.   

Prístup k objednávkam a všetkym osobným údajom, ktoré máme, majú len oprávnené osoby, ktoré by inak nemohli vykonávať svoju funkciu.

Všetky Vaše údaje, vieme na žiadosť zhromaždiť a vymazať ich. S výnimkou osobných údajov na faktúrach, ktoré z legislatívnych dôvodov nie je možné zmazať. V prípade potreby nás kontaktujte emailom na obchod@komnata.sk

Aké máme procesy pri úniku dát

Robíme všetko preto, aby sme zabránili nežiadúcemu úniku dát. V prípade, že takáto situácia nastane a prídeme na porušenie Ochrany osobných údajov, oznámime túto skutočnosť Úradu na ochranu osobných údajov do 72 hodní. O taktomto úniku Vás budem informovať prostredníctvom informačného emailu.

Z akých tretích strán získavame údaje

Z tertích strán nezískavame žiadne osobné údaje, s výnimkou sociálnych sieti, kde sú Vaše údaje viditeľné. Tie však nijako neuchovávame. Všetky analytické údaje ktoré máme sú všeobecné a nie sú k ním priradzované žiadne osobné údaje.

Aké automatizované rozhodovanie (spracovanie) a/alebo profilovanie robíme s údajmi používateľa.

Na automatizáciu niektorých procesov používame tretie strany.

Na vystavovanie faktúr používame Superfaktúru (superfaktura.sk).

Na odosielanie objednávok, ich prípravu, spracovanie a následné odovzdanie kuriérskej spoločnosti, používame doplnok od spoločnosti Woosa B.V. (woosaplugins.com).

Všetky tieto prepojenia sú šifrované a pre každé prepojenie používame jedinečný API kľúč.

Požiadavky na zverejňovanie právnych predpisov v regulovanom odvetví

Nie sme členom regulovaného odvetvia.

Scroll to Top